Sommarlovs läger

Sommarläger 2019
Sundbyholms Travskola erbjuder läger för barn, ungdomar och vuxna. Med eller utan övernattning, och det går naturligtvis att åka emellan på övernattningslägren också.
För information och anmälan hör av er till Malin 070 240 40 05, malin.fagre@sundbyholm.travsport.se

Dagläger Mån 17/6- Tors- 20/6
Lägret för våra minsta deltagare, från 4 år men alla åldrar kan vara med.
Varje dag börjar kl. 9.30 och slutar kl 15. Medtag lunch. Vi pysslar med hästarna, kör och rider samt hittar på en massa bus!
Kostnad: 2000 kr. Då ingår instruktörer, hästar och mellis.

Vuxenläger Tis 25/6- Ons 26/6
Lägret för våra vuxna som vill utvecklas som kusk och lära sig mer om travsport och hästar. Vi kommer bla öva voltstart, autostart, träningsupplägg mm. God körvana krävs. Egen eller lånad häst.
Kostnad 2000 kr. Kost, logi, ingår.

Mixläger Mån 1/7 – Tors 4/7
Övernattningslägret som passar alla barn/ungdomar.Vi anpassar kunskapsnivån efter de anmälda på lägret. Vi kör och rider, badar och busar dagarna långa.
Kostnad 3000 kr. Kost, logi, ingår.

Vuxenläger Lör 6/7 – Sön 7/7
Lägret för vuxna som vill utvecklas som kusk och lära sig mer om travsport och hästar. Vi kommer bla. Att öva voltstart, autostart, träningsuppläg mm. God körvana krävs.
Kostnad 2000 kr. Kost, logi, ingår.

Träningsläger Mån 8/7 – Ons 10/7
Lägret för dig som har ponnylicens eller likvärdiga kunskaper. Behöver du komplettera med provstarter eller bara öva mer på voltstart, autostart eller linjestart? Då passar dett lägret dig. Egen häst eller lånad häst.
Kostnad 2000 kr. Kost,logi, ingår.

Hechtvecka (Jajjaläger) Mån 15/7 – Tors 18/7 (fredag 19/7 för de som ska tävla på Lindes)
Ett läger med hästen och ditt samspel I focus. Lär känna din häst bättre, få personliga tips av duktiga Jajja och hennes tjejer. Egen häst kan medtagas.
Kostnad: 3000 kr. Kost, logi ingår.

Allroundläger Mån 12/8 – Lör 17/8
Lägret där vi provar på trav/monté, dressyr riden eller körd, hoppning, precision samt utställning. Tanken är att vi tränar på momenten under veckan och  avslutar veckan med en allroundtävling där vi korar en champion. Både för shettisar och russ. Egna eller lånade.
Kostnad 3800 kr. Då ingår kost,logi, samt startavg i championatet.