Sommarlovs läger

Sommarläger 2020

Sundbyholms Travskola erbjuder läger för barn, ungdomar och vuxna. Med eller utan övernattning, och det går naturligtvis att åka emellan på övernattningslägren också.
För information och anmälan hör av er till Malin 070 240 40 05, malin.fagre@sundbyholm.travsport.se

Dagläger Mån 15/6 - Tors 18/6
Lägret för våra minsta deltagare, från 4 år men alla åldrar kan vara med.
Varje dag börjar kl. 9.00 och slutar kl 15. Medtag lunch. Vi pysslar med hästarna, kör och rider samt hittar på en massa bus!
Kostnad: 2000 kr. Då ingår instruktörer, hästar och mellis.

Hechtvecka (Jajjaläger) Mån 22/6 - Fredag 26/6. Du kan även få tips och hjälp under Sundbyholms dubbeltrav  26-28/6.
Ett läger med hästen och ditt samspel I focus. Lär känna din häst bättre, få personliga tips av duktiga Jajja och hennes tjejer. Egen häst kan medtagas.
Kostnad: 3200 kr. Kost, logi ingår.

Mixläger 29/6 - 3/7
Övernattningslägret som passar alla barn/ungdomar.Vi anpassar kunskapsnivån efter de anmälda på lägret. Vi kör och rider, badar och busar dagarna långa.
Kostnad 3200 kr. Kost, logi, ingår.

Träningsläger 6/7 - 10/7
Lägret för dig som har ponnylicens eller likvärdiga kunskaper. Behöver du komplettera med provstarter eller bara öva mer på voltstart, autostart eller linjestart? Då passar detta lägret dig. Egen häst eller lånad häst.
Kostnad 3200 kr. Kost,logi, ingår.

Vuxenläger 17/7 - 19/7
Lägret för våra vuxna som vill utvecklas som kusk och lära sig mer om travsport och hästar. Vi kommer bla öva voltstart, autostart, träningsupplägg mm. God körvana krävs. Egen eller lånad häst.
Kostnad 2500 kr. Kost, logi, ingår.

Mixläger 10/8 - 14/8
Kostnad 3200 kr. Kost, logi, ingår.

Vuxenläger 14/8 - 16/8
Lägret för vuxna som vill utvecklas som kusk och lära sig mer om travsport och hästar. Vi kommer bla. Att öva voltstart, autostart, träningsuppläg mm. God körvana krävs.
Kostnad 2500 kr. Kost, logi, ingår.