Sportlov

Gratis prova på
Måndag 18/2 kl 10-12 samt 13-15 erbjuder vi gratis prova på för alla som vill, stora som små.. Kom och se hur man förbereder hästen inför körning samt testa att hålla tömmarna och köra en sväng.

Ridning
Tisdag 19/2 erbjuder vi ridning för alla barn/ungdomar.. Kostnad 150 kr
kl 10-12 för de som behöver ledare
kl. 13-15 för de som kan rida själva i skritt och trav

Dagläger
Onsdag 20/2 samt torsdag 21/2 har vi dagläger för alla barn/ungdomar. Kostnad 300 kr/dag eller 500 kr för båda dagarna.
Vi kommer att pyssla med hästarna, köra och rida. Medtag egen lunch. Vi bjuder på fika och frukt.

Stalltjänst
Fredag 22/2 kl. 9-11.30 har vi gratis stalltjänst för alla som vill veta vad man gör i ett stall. Var med och släpp ut hästarna i hagen, mocka, ge vatten och fodra. Vi hinner nog lite gos med hästarna också.

Kör på långtur
Fredagen den 22/2 efter stalltjänsten kör vi ut på långtur tillsammans. Passa på att boka din favorithäst. 150 kr.
Om ni är här på stalltjänsten går det bra att ta med lunch som vi hjälper till att värma innan körningen.

Anmäl till Malin 070 240 40 05, malin.fagre@sundbyholm.travsport.se    Eller på anslagstavlan i stallet

57

Cenit på tur med Christoffer som kommer varannan vecka för lite kvalitetstid med hästarna🐴

65