Sportlov

Dagläger- Mån 19/2- Tis 20/2
Lägret är för barn från 4 år. Varje dag börjar kl.9.30 och slutar kl.15. Medtag lunch. Vi pysslar med hästarna, kör och rider samt hittar på en massa bus! Ej övernattning. 
Kostnad: 360 kr/dag


Rykttävling och stallskötsel- Ons 21/2 
Dagen börjar kl.10 med stallskötsel och slutar kl.14. Under dagen tar vi hand om hästarna och avslutar med en spännande rykttävling. Ta med egen lunch. 
Kostnad: Gratis


Stallskötsel- Tors 22/2- Fre 23/2
Stallskötseln börjar kl.8 och slutar kl.14, medtag egen lunch. Vi tar hand om hästarna på fm. Släpper ut i hagen, mockar, fyller på vatten i både hagar och boxar. Fodrar lunch och em till hästarna. På eftermiddagen leker vi och hittar på en massa skoj. 
Kostad: Gratis 

Taco- och filmmys- Tors 22/2
Vad sägs om en kväll på travskolan med taco och filmmys. Vi ses kl.17 och avslutar kvällen kl.20. Maten står på bordet kl.17 och sen sätter vi på en film och myser i soffan. 
Kostnad: 50 kr/deltagare 


 

37

I dag fick Zenali en ny hagkompis🐴

86

Idag hade vi KM, superkul! Först ut var russen. Axa och Julia vart 6:a, Doblo och Cassandra 7:a, Ronaxa och Matilda oplacerade och Cenit och Lovisa oplacerade. Sedan var det dax för monté för shettisarna. Bingo och Saga vinner Zitol, och Nellie 2:a, Zaida och Tilde 3:a och Facit och Matilda tyvärr diskade. Sen russens tur i monté. Axa och Saga 2:a och Doblo och Nellie 4:a. Sista loppet var det shettisarnas tur för vagn. Nella och Felicia 4:a, Bingo och Cassandra 5:a, Zaida och Tilde oplacerade, Rönna och Tuva oplacerade, Bullen och Matilda oplacerade och Zitol och Kristian oplacerade. Vi hade även gubb och gummlopp där Hedda och Julia vann, Rönna och Alexandra 3:a, Bullen och Matilda oplacerade och Cenit och Jimmy oplacerade. Snyggt kört allihopa 🏆💪 nu laddar vi inför nästa säsong. ( Tack fam Svalberg, Gradling och Gunnarsson för de fina bilderna ☺️)